Post by duneppaherxi on Mar 7, 2022 12:48:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Ops - Стрелялки Шутеры ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Ops - Стрелялки Шутеры IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה גבישים רבים ▞▞▞
▞▞▞ Modern Ops - Стрелялки Шутеры 2022 version ▞▞▞
ובכן עדכון על משחק די הרבה זמן המשחק טוב אבל אם אין לך כיסים עמוקים אחרי רמה 30 יש שימוש ידוע. רכשתי Play Pass ועדיין הסרתי יש דרך להתחרות מול אריזת דמות שלא לדבר על שבט שאורז ציוד של 3 ו-400 דולר. תאוות בצע משחק טהורה ומי נהנה לעמוד ליד השרצים ולכסח שחקנים שאינם שחקנים פתטיים. בזבזתי 4 חודשים על המשחק הזה בשביל הפסד כסף.
משחק נהדר רק הלוואי שיכולתי להשתמש בבקר קישור כדי לשחק במשחק בטלפון שלי כמו אפליקציות אחרות
אני אוהב את המשחק הזה אבל עדיף יהיה אם כפתור האש יוכל לזוז
משחק טוב אבל משתעמם בקלות.
משחק טובב
המשחק הזה מהנה והגרפיקה נהדרת, אבל הוא צריך כמה מפות חדשות, וזה מה שאני רוצה לומר.
4 כוכבים מרמת הניסיון שלי כשאני נהנה לשחק במשחק הזה. התלונה שלי היא שהנשקים מאוד יקרים. אם המשחק הזה ישתפר עם קצת תקשורת עם חברי הצוות שלך, זה יהיה משחק היריות הטוב ביותר באנדרואיד.
זה משחק טוב בהתחלה. בעיקר בגלל שאתה משחק נגד שחקנים מלאכותיים AKA בוטים, ברגע שאתה מגיע לרמה מסוימת אתה מתחיל לשחק נגד אנשים אמיתיים. אז אתה מבין את כל תקופת הרמאות בשילוב עם ה-p2w. הם רצים מהר יותר תירה מהר יותר יש נשק חזק יותר. אבל הם יובילו אותך להאמין שרמת המיומנות היא שעלתה. זה לא! אין יותר מדי מיומנות קיימת במשחקי אש אוטומטית לכיוון אוטומטי. ההפרדה היא כמות הכסף שאתה מוציא
ככה
משחק נהדר, קל לשחק, גרפיקה וסאונד מעולים, הדבר היחיד שממכר הוא שהכל כל כך יקר ואתה לא מרוויח זהב כדי לקבל שום דבר מזה...
משחק טוב הכל להוריד ולהנות
יהיו חמישה... אבל אתה משחק נגד יורים אוטומטיים ומודרים... מי שרוצה לעשות שני צעדים ולמות שוב ושוב... או לרוץ כל הדרך על פני המסך כדי למות מיד...
המשחק עצמו די טוב. עם זאת, יש בעיה במונחים של איזו רמה אתה נמצא וכמה זמן יהיה בכל משחק בהתאם לרמה שלך. כשהגעתי לרמה 16, זמן המשחק עבר מ-5 דקות סטנדרטיות לאורך של 359 שעות. אם היה יכול להיות הסבר, זה יהיה נהדר.
Modern Ops: Gun Shooting Games Akčné arxm
משחק טוב, בקרות חלקות, משחק נהדר. רק 2 דברים למה זה 3 כוכבים. 1- התוכן מוגבל מאוד. מאוד, כמו ב-4 עורות, 4 קסדות וכו'. 2- ה-AI's מטופשים מה שהופך את זה ממש קל לנצח וללא אתגר. אחרת כיף לשחק כדי להרוג קצת זמן אבל בשבילי לא משהו להיכנס יותר מדי.
אני אוהב את המשחק הזה ואני משחק בו שנים
המשחק עובד כמו שצריך עבור האקרים ואלה שיש להם כסף. הנחתי הרבה צילומי ראש ומרגישה שאני יורה ריקים כשאני נתקלת בשבטים מובחרים ובמחבלים האלה. ברור שמשהו לא בסדר במשחק. המשחק היה פעם מגניב. אבל עכשיו אני רואה הרבה ב.ס. אל תבזבז את כספך.
Dragon Magic: merge land Mõistatusmängud jgz
היי לי שוב המשחק השתפר בהרבה למרות שהבעיה עם שניהם קצת יותר מדי פעילים היא בעיה מלבד זה שפשוט קשה להשיג אקדחים חדשים כמו צלפים בשבילי זה פשוט לוקח יותר מדי זמן אבל אני הולך לטחון ולראות איפה זה משיג אותי. (אולי תשובה נוספת ב-2022?)
אני לא מבין למה אתה לא יכול לעצור מודים במשחק. המשחק מדהים! אבל השחקנים מביאים אופנים למשחק שלך וזה הורס הכל. המודים הופכים את המשחק ללא אחיד, הגרפיקה הופכת לקטועה, חלק מהאופנים מאפשרים לשחקנים להפוך לבלתי נראים. בלתי נראה? האם זה היה בתוכנית שלך כשיצרת את המשחק הזה? האם אתה מפחד? מפחדים להפסיד כסף בגלל שהרמאים מוציאים כל כך הרבה כסף? האם הם יפסיקו לשחק ולבזבז כסף? 🤣 המודים מאפשרים להם לקבל קרדיטים וזהב בחינם.
זה בסדר, אני חושב שהדבר היחיד בשבילי הוא שיש בעצם רק בוטים ברמות הראשונות של המשחק אז אתה תמיד הולך להיות הכי טוב D:
אני נהנה מההתאמה האישית המלאה של הפקדים: החלפת אש אוטומטית; שנה גודל והזז של פריטי HUD. זיהוי הפגיעה הוא גם מדויק במידה ניכרת בהשוואה לרוב היורים האחרים. עם זאת, זה הופך להיות בלתי אפשרי להישאר מכוון כראוי בדרגים גבוהים יותר מבלי להוציא $$$. הישגים רבים של Google Play אינם נפתחים, כגון הרג רובי צלפים, הרג בנלי נובה וזכיות ב-deathmatch.
משחק משעמם, מלא בפיגור. כדורים אינם פוגעים ביריבים כאשר אנו משתמשים בשיר שלנו.
לא הוגן כשיש לך נשק חזק ביותר.. נצח ללא מיומנות
אחלה וחצי
טוב מאוד אבל כמה פגמים כלולים
המשחק הזה נהדר ואני אוהב אותו אבל זה יהיה מגניב אם תוסיף צ'אט קולי למשחק במיוחד בהתאמה אישית עם החברים שלי כדי להפוך את המשחק למהנה עוד יותר.....
אני הולך לדרג את זה 4 כי יש בזה כמה חסרונות קודם כל זה משתמש בזיכרון רב, שנית המפות משעממות לגמרי, הם צריכים להוסיף עוד ועוד חיסרון הוא שזה עניין מקוון לא כל כך טוב. עבר את Lvl 5 ניסיתי להוסיף את חבר שלי וזה לא יעבוד החיסרון האחרון הוא שאתה צריך עטיפות רובים וסקינים טובים יותר אבל בסך הכל זה משחק רובים נהדר לא יכול לשקר ששיחקתי במשחק הזה שעתיים אני חושב שהם צריכים עשה מפת קרב ממש גדולה כמו Fortnite או Apex legends
משחק נחמד
המשחק לא יטען יותר. מוצא קרב ואז מתחיל מחדש
משחק טוב מסביב. אני לא אוהב איך אתה לא יכול לשנות רגישות עבור אופטיקה שונה. אתה לא יכול להתאים אישית את פריסת הכפתורים. נראה לי שירו אותך מאחורי מחסה. לבסוף הרובים יקרים מדי ביחס למידת הפיתוח של המשחק. אם הדברים האלה היו מתוקנים זה היה משחק הרבה יותר טוב, אבל למשחק חינמי זה טוב מאוד. עם זאת, לא ממש משתווה לאלה של PUBG.
Modern Ops: Gun Shooting Games Akčné arxm
טוֹב
משחק טוב. עוד כמה תכונות היו טובות ושיפור גרפי רב יתקבל בברכה.
המשחק טוב אבל הוא רק האנימציה כמו קריקטורה אז בבקשה תשנה את זה בבקשה והמשחק צריך crosser comisz אז בבקשה אני חוזר על 5 כוכבים ואמשיך בעבודה הטובה
אני אוהב את המשחק הזה אבל אני נותן לו 3 כוכבים כי כשאני נכנס למאך זה יוציא אותי לגמרי מהמשחק אז בבקשה תקן את הבעיה ואני אתן למשחק 5 כוכבים
משחק נדיר
האם אתה יכול בבקשה להקל מעט על מירוץ החימוש. אני שחקן חדש ואני מקבל ירייה על ידי שחקנים אחרים. שדרגתי את השריון שלי ועליתי רמה אבל עדיין יש לי את אותה בריאות במירוץ החימוש אני אוהב את האתגר אבל כשאנחנו עולים שלב בבקשה עשה את סטטיסטיקות גבוהות יותר חוץ מזה אני אוהב את המשחק הזה בבקשה תענו תודה
זה נראה כמו משחק טוב אבל אני לא יכול להיכנס למשחקים, ברגע שאני חושב שזה יטען המשחק קורס, זה עתה התחלתי לשחק ואני אפילו לא יכול לעשות משחק אחד, בבקשה הסבר את זה
פעם זה היה משחק מהנה ומשחק שהיית צריך להיות בעל כישורים. אבל עכשיו, כשהם הציגו כל כך הרבה פריטים, שאתה צריך לשלם עבור זה בהחלט תשלום כדי לנצח במשחק, יותר ויותר כל יום! כמעט הגיע הזמן למחוק ולמצוא משהו אחר. נכון שאתה יכול לזכות במטות זהב אבל את הנשק הכי חזק אפשר להשיג רק בתשלום כסף אמיתי, לא מטילי זהב. אז שוב זו תקופת משחק P2W! מיום ליום המשחק הזה נהיה גרוע יותר!! זה לא יותר מאשר תשלום כדי לנצח במשחק!
Modern Ops: Gun Shooting Games ઍક્શન xiv
מגניבה טיליםם
משחק סופר טוב👉👍
משחק מעולה, אבל האקרים הורסים את המשחק. לאדקון יש מחירים גבוהים ואין להם שום מערכת נגד פריצה, הם מסתמכים על שחקנים שישלחו ראיות וידאו כדי לאסור את ההאקרים. הבעיה היא שהם לא מגיבים למיילים ואוסרים את ההאקרים, שחקנים מוציאים הרבה כסף במשחק בזמן שההאקרים משחקים בחינם. אין להם מערכת נגד רמאות והם לא מגיבים למיילים כשאתם מספקים להם ראיות.
יוצרי המשחק ניסו לומר שזה החיבור שלי שגרם לו לקרוס אבל יש לי בעיה רק עם המשחק שלהם!!!!!
לא נשארתי הרבה זמן ברגע שהבנתי שהכל זה בוטים, בהתחלה יש לך בוטים חלשים, מעלה רמה שנפגעת בוטים מוגזמים, בדיוק כמו pubg: מצב חדש, למשחק יש כוונה אוטומטית, אפשרויות ירי אוטומטיות להפחית את ההנאה, זה בסדר גרפיקה, אנימציה לא כל כך טובה, אז ברמה גבוהה אתה מסתגל עם תבוסה מהירה או שאתה משלם כסף אמיתי עבור ציוד שלדעתי זה לא יעזור, אני לא יודע, זה נראה כמו כל המשחקים הניידים מלאים בבוטים עכשיו! חבל!
4 כוכבים להגיב מהר, אבל אני עדיין חושב שהמשחק צריך יותר תשומת לב וצריך להיות פחות פרסום וגם להשתמש בפחות רובוטים
אני אוהב את המשחק הוא ממש כיף ויש לו גרפיקה מדהימה אבל קל מדי לשחק בו וכולם בוטים
קצת מאבד עניין במשחק הזה עכשיו. 1) פעם לקח רק 20 שניות כדי להיכנס לקרב, אבל עכשיו לוקח 35 עד 40 שניות... laggyyy אחרי העדכונים החדשים שלהם. 2) יותר מדי בוטים, במיוחד במצב קרב סכין. ה'פיגור' הוא fk.. מעצבן. חושב לעבור למשחק יריות אחר. אין שום קשר לרשת שלי כי היא פועלת בצורה חלקה במשחקי FPS אחרים.
זה קצת מפגר
המשחק מצויין אני משחק כבר כשנה הבעיה היחידה היא שרכשתי טלפון חדש, הורדתי את המשחק ומשום מה זה לא נותן לי לשחק במשחק כשאני לוחץ על כפתור "הפעל". הזמן ימשיך ללכת כמה זמן שהוא רוצה מבלי להיות מסוגל לשחק מפה. עדיין יש לי את הפרופיל הישן שלי מהטלפון הישן ואני עדיין יכול לבחור את הרובים והקסדות שלי ולגשת לכיסויים, אבל באשר לשחק את המשחק בפועל זה לא ללכת. ניסיתי לדווח על בעיית באג 10 פעמים ללא הצלחה.
משחק פסיכי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
משחק טוב אבל המשחק הוא שגיאת רשת לשחק את זה😭
משחק בסדר, כיף לשחק עם גרפיקה ופקדים הגונים. זה כיף עד שאתה מגיע ל-lvl 10 ואז אתה משחק נגד כל השחקנים המשלמים אז אין לך סיכוי אחרי זה. זה בחינם לשחק אבל אתה צריך לשלם כדי לזכות, אז אם אין לך את ה-$ להוריד עליו לא הייתי ממליץ עליו. יש משחקי FPS הרבה יותר טובים שאתה באמת יכול להתקדם בהם מבלי שתצטרך להתמודד עם ירי פעם אחת ודרוס על ידי שחקנים שמוציאים כסף.