Post by duneppaherxi on Mar 7, 2022 12:45:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Can Knockdown 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Can Knockdown 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çox dözüm modifikasiyası ▞▞▞
▞▞▞ Can Knockdown 3 2022 version ▞▞▞
Darıxdırıcı oyun
Pis ss
👍
Bu oyun çox zəhmlidir! Amma bir şeyi başa düşmədim ki, niyə kreditləri məhduddur??? Limitsiz alsam, onu sevəcəyəm! Pis proqram mühəndisləri!!!!!!!!
qəribə izləmə, birincisini tövsiyə edin
əla oyun amma çoxlu reklam
Gözəl proqram SOO, JAI BALAYYA
Məncə pis deyil.
yaxşı oyundu amma kredit sistemi zarafat oyunu indi silinib... bir oyun almaq üçün videolara baxmaq gülüncdür
Çəkiliş dəqiqliyi mobil cihazda acınacaqlıdır. Google oyununun tipik oyunu.
Can Knockdown 3 આર્કેડ dgfl
Mən oynamaqdan həzz alıram, əsəbiləşməklə yanaşı çətin ola bilər, əlbəttə ki, bütün qutuları vurana qədər, bu, əladır!
Bu, ən yaxşı oyun idi, lakin indi reklam sistemi ilə ən pis oyundur
Həddindən artıq reklam
Bu çox həzz alın. bəzi səviyyələr çox çətindir ..
Bəzi səviyyələrdə zəhər qutuları öz-özünə düşür. Düzəltmək lazımdır
Bu fasilədə oynaya bilən ən yaxşı təsadüfi oyundur. Bu oyun gözəl qrafikaya malikdir.
Səviyyə 9-cu mərhələ 15-in heç bir mənası yoxdur. Təsadüfi oyuna çevrilir. Həmçinin kredit məsələsi də çox irriqativdir. Silinməyə gedir.
yaxşı qrafika, idarəetmə üzərində yaxşı hərəkət. bunu sevirəm!
☺Mən bu oyunu çox sevirəm😇 amma 😈google play əldə etmirəm Achievement 😢
OYUNU ÇOX SEVİREM VƏ ÇOX XOŞLAYIRAM. HAMIYADA TÖVSİYƏ EDİRƏM
Bu kredit sistemi nədir? Mən bir gündə bir top atmalıyam ..... kreditdən-kreditdən.... Mən insanı başa düşmürəm. Onu silməyi düşünürəm, çünki bu oyunu gündə bir topla oynamaqdan həzz ala bilmirəm.
Mind-Blowing 👌 Bu, Möhtəşəm Animasiya oyunudur, Elm bu oyunda əsas rol oynayır... fizika təfəkkürlü insanlar tezliklə qalib gələcəklər.
Möhtəşəm oyun...və bütün səviyyələri tamamladı... 20 səviyyənin hər biri ilə 9 fəsil...oyun səviyyələri genişləndirə bilər.Biz daha çox həzz ala bilərik.
Light-It Up Spillehall nhl
Keyfiyyət baxımından ən yaxşısı, ümid edirəm ki, 9-dan çox səviyyə var idi
Bu oyun əladır. Qrafikanı və oyunu sevirəm. Çox hamar. Mən iki ulduz verdim, çünki oynamaq pulludur və onlar sizi sonsuz reklamlara baxmağa və ya ödəniş etməyə mane olana qədər cəmi 6 səviyyə əldə edirsiniz.
MƏN BU TƏTBİQİ SEVİRƏM! UZAĞA GƏLƏN ƏN YAXŞI TƏTBİQ! TƏK ŞİKAYƏTİM SİZİN HƏR SƏVİYYƏNİN MƏQSƏDİN NƏ OLDUĞUNU BİLMƏK SEÇİMİNƏ SAHİP OLMALISINIZDIR, CƏM SƏVİYYƏLƏRİNDƏN 3 BİR SƏVİYYƏNİN MƏQSƏDİNƏ VƏ 3 PLAŞLIĞI ƏLDƏ ETMƏK ÜÇÜN DƏMİZ EDƏMƏK İSTƏMƏYƏN ÇOX UZUN VAXT ALDI. DƏqiq OYUN!!! MƏN BUNU ARTIQ DÖYDÜM AMMA BAŞQA TOP ATMA OYUNLARININ HEÇ BİRİ BU OYUNA UYGUN OLMAZ!! ÇOX SAĞ OL!! DAHA ÇOX SEVGİ!!
Digər yıxılan oyunları pulsuz və ya açılan reklamlarla oynaya bildiyim halda, oynamağa davam etmək üçün niyə pul ödəməli və ya reklama baxmalıyam?
Amma 2 çox əlavə edir ki, videoya baxın və 2 dəfə oynayın nadir hallarda 5 verir *****
kreditin nə işi var. Hər səviyyədən sonra kreditin bitdiyini göstərir. Biri mənə nə edəcəyimi desin.
Yaxşı oyun amma internet lazımdır
kreditlər demək olar ki, dərhal tükənir. oynamaq üçün tonlarla reklamlara baxmaq lazımdır.
Niceeeee sevirəm
pis
Çətin. Mükəmməl bir oyun televizora bənzəyir və evdə başqaları ilə rəqabət aparır. İnsanlara diqqət yetirərkən maarifləndirmə və hazırlığı arxa planda saxlamaq üçün əla yoldur.
Hövsan*)
Cool oyun....Qrafika və oyun musiqisi sadəcə heyrətamizdir. Çox həzz alın.
Ləzətdi
reklamlar lap çılğındır məndə kiminsə saçlarını yolmaq istəyi var..öz
Həmişə hər dəfə yalnız bir səviyyədə oynayan videoya baxmaq lənətə gəlir. Zəhmət olmasa bunu düzəldin və mən 5 ulduz verəcəm
Zavodda 8-ci səviyyə mümkün deyil! Çox qəzəblənirsinizsə, çıxın, bu oyunu oynamayın və ya oynamayın və fabrikə çatanda çıxın!
Can Knockdown 3 街機 fme