Post by duneppaherxi on Mar 7, 2022 12:41:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sparklite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sparklite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara više zlata ▞▞▞
▞▞▞ Sparklite 2022 version ▞▞▞
Sparklite 角色扮演 ltcd
nastavlja se rušiti
Gamepad ne radi
Neugodno mi je to je gumb.
Moja recenzija je iz nekog razloga izbrisana. 😑 Sada 1 zvjezdica. Ovome dajem 1 zvjezdicu zbog nedostatka upozorenja na početku igre i zbog brisanja moje recenzije. Trepćuća svjetla su me lagano uhvatila. Osjetljiva sam na svjetlost pa se zbog ove igre osjećam loše.
Lijepo.
Tek sam započeo svoje putovanje u ovu igru i upravo sam pobijedio prvog šefa. Bilo je to sjajno iskustvo do sada. Umro sam nekoliko puta, ali s obzirom na to kako se karte mijenjaju svakim novim trčanjem, to mi je činilo prilično svježim.
Taj tip Lucky koji je upravo kupio cijelu igru želio bi da ja mogu
Ne prepoznaje moj kontroler... pa ga za sada ispuštam. Kupio bih cijelu igru s podrškom za kontroler 😁
Plaćena igra...gubljenje vremena.
Mogla bi biti sjajna igra jednog dana zbog strašne kontrole za diglicom natjerala me da odustanem
Nije najbolji port s računala
Vrlo dobar koncept predaje i izmišljenog svijeta. Jedini problem je nadam se da će napraviti pravi tutorial, umjesto da dopuštaju igraču da sam istražuje. Will je učinio igru mnogo lakšom za razumijevanje. Također sam pronašao bubu, istraživao sam te pećinske stvari i ovaj goblin me eksplodirao i natjerao da padnem dublje. Nakon ulaska na nižu razinu moj lik iznenada odlazi s karte. Molimo popravite ;-;
Igranje se čini tako zabavno, ali kontrola je potpuno iznevjerena. A mehanizam za umiranje je sranje. Nadao se boljem iskustvu. Razočaran sam.
Lijepo mjesto na luci ..... Ne bi trebalo biti pitanje oko cijene ili je besplatna igra ili ne🤑🤑
Izgleda kao LoZ, nije. Nevjerojatno velika šteta za igrača da vas prisili kroz petlju smrti. Zvijeri koje napadaju svinje su nepravedne i glavni su razlog moje smrti. Počinjete s 4 srca i jedno punjenje traje 1,5 srca. Osigurati iscjeljenje je šala. Postoji widget za liječenje, ali je relativno rijedak i ponekad ga nema za cijelo prvo područje. Gumbi za karte/inventar su zamijenjeni, a polovica sučelja je na gornjem rubu zaslona i teško ga možete koristiti na tabletu. Lijepa piksel art.
Ova igra ima potencijala, kontrole su u redu osim one zračne bombe, nekako je teško kontrolirati. Općenito, dobra igra.
Učinite punu verziju besplatnom
Stvarno bih stvarno želio da ova igra ima grafičku opciju, stvarno je želim igrati, ali slabo radi na mom telefonu, možda dodam opcije za smanjenje rezolucije ili možda neke optimizacije igri. Dao bih ovoj igri laku recenziju s 5 zvjezdica da radi bolje.
Nema podrške za kontroler
Loše kontrole
Pa, igra je stvarno super. Zakrpe, gadgeti i sve te stvari čine ga dobrim. Ali svi trebate imati na umu da će igrač morati kupiti cijelu verziju za nastavak igre nakon prvog šefa. Tako sam gubio vrijeme
Nije baš zabavna igra s kupnjom iste. Mislio sam da će to otključati zabavnije značajke, ali nije.
Stvarno cool igrica. Isprva sam mislio da je besplatna.. ali da, super igra. Aplauz za razvojni tim.
To je tromo. Unatoč grafici, fps je nizak. A na nekim lokacijama poput špilje je čak i sporije.
Kontrole su teške...
Beach Buggy Racing Състезателни orn
Popravite ovo, obožavam ovu igru!!! Kontrole za napad su preblizu donjem desnom kutu (mislim da pritišćem tipku za napad... ali ne). Drugo, korištenje gadgeta kao držanje za korištenje osjećam se OMG grozno, gotovo me tjera da poželim deinstalirati. I kap koja je prelila čašu... omg popravi svoju "controller support".... moj 8bitdo prepoznaje sve osim ovog FFS-a.
Kontrole su malo izbirljive, ali zabavne za igru. Smatram da je pomalo podmuklo tražiti recenziju neposredno prije nego što kažem da ste došli do kraja probne verzije, ali ne krivim ih kada ljudi ponekad postanu tako zlobni kada programeri žele zapravo dobiti novac za sav svoj naporan rad . Osobno više volim probnu verziju s plaćenom punom verzijom od igara s PTW-om, beskrajnim oglasima, gatcha i/ili mikrotransakcijama.
Igra se stalno ruši dok je otvorite.... Inače je u redu.... Napomenite da je besplatna probna verzija
Bio je uzbuđen igrati. Tada se igra ne bi ni učitala i izlazi sama
Nezadovoljan. Potrebno je više mišljenja o napadu 😤
Igri je potreban način rada od 30 FPS poput mrtvih stanica. Jede previše baterije na mom M52 5G. Pretpostavljam da je to zato što radi na 120 FPS, jer se i moj telefon zagrijava, zajedno s pražnjenjem baterije.
Nažalost, plaćena je
Nevjerojatno dosadno. Osjećaj borbe je šašav i bez utjecaja. Čini se da unos kasni.
Sviđa mi se igra do sada. Samo bih volio da podrška kontrolera zapravo radi za mene. Imam Razer Kishi kontroler i kad ga spojim na telefon, ne radi. Možete li pogledati ovo i možda izvaditi hitni popravak kako biste to riješili? Ipak, odlična igra i vrijedi za samo 5 dolara.
Za mobilnog igrača, igru je teško kontrolirati. Većinu vremena najveći je problem pad. Upravljanje balonom je još gore, trebalo mi je više od 20 pokušaja s zračnim balonom da ga dobijem (izgubio se). Ali, kako sam navikao na igru, bilo je stvarno ovisno što sam kupio punu verziju. To je izazovno, ali i stvarno zabavno. Imao sam problema da shvatim stvari jer se većina igranja oslanja na naše pokušaje i pogreške, ali ipak, dobra igra.
Vrlo izazovna igra! Toliko je izazovno da ne mogu ni proći kroz prokleti naslov! Igra jednostavno ne radi.
Kontrola je šala!
sve je bilo napumpano za stvarno dobro izgleda rpg igru koja se pokazala kao besplatna za preuzimanje u kupnji igara, s čime sam se mogao nositi. otkrio da je to probna igra i onda je morao platiti da dobije cijelu igru. NIŠTA me više ne ljuti od ove taktike. razumijem da treba platiti za igru. ja radim. ali budi iskren i iskren u vezi s tim. nemoj raditi ono "prva šaka je na nama, ali moraš platiti od početka"
Sparklite 角色扮演 ltcd
Ne mogu ni pokrenuti ovu igru. Za mene je to crni ekran
ova igra mogla bi biti sjajna, ali kontrole su grozne. Nisam mogao napredovati. Samo bih otišao u svijet, ubio bih par stvari i umro iznova i iznova ne bih mogao reći jesu li stvari koje sam kupovao nekom pomogle ili su uopće bile opremljene i samo umrijeti 50 puta zaredom i ne napredovati nije mi zabavno. Dobivam igre koje moraju biti izazovne, ali na prvoj razini nisam ga mogao ni zalijepiti
Iskreno, želim uživati u ovoj igrici. Čini se kao zabavna neobična mala avantura. Ali. Kontrole su nekako tako nezgrapne i unatrag da me zbunjuje. To je kao da pokušavate klizati na ledu dok ste u gipsu cijelog tijela. Nema finog kretanja. Što bi bilo malo oprostivo da igra nema neprijateljsku štetu na razini mračnih duša. Umrijet ćete u dva pogotka. Dva. Nemojte me čak ni započinjati s predmetima. Naklon. Beskoristan. Ne mogu ni hodati ravno, a kamoli nešto pucati. Doslovno treba potpuni remont.
Sviđa mi se, to je kao TLZ, ali sam pomalo frustriran što ne mogu pobijediti čudovište sa šiljatom kamenom školjkom, a također sam razočaran što ne mogu spremiti svoj inventar nakon ponovnog rođenja/ponovnog rođenja, tako da 4 zvjezdice
Jedna od mobilnih KOZA. Sjajna rouge-lite igra tipa metroidvania.