Post by duneppaherxi on Mar 7, 2022 12:32:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Big Hunter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Big Hunter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ viac peňazí hack ▞▞▞
▞▞▞ Big Hunter 2022 version ▞▞▞
Chvíľu je to zábavné, ale stále sa to opakuje. Zbrane nepridávajú veľa k hrateľnosti a niektoré zbrane sú tak OP, že s nimi môžete vyhrávať znova a znova. Reklamy sú riedko rozmiestnené a v priemere ~5 sekúnd. Rôzne druhy zvierat sa zatiaľ príliš nemenia. Nebudem sa obťažovať prejsť ďalších 50 svetských úrovní.
ფფფფფფფფფფფფფფდდდდდვვვუსსსგზზზყუფუფუტტუუუყფყფუდუდუტუდუდტტუდტდუდდდდდდყფფფფფფფფფფფფფფდდდდდვვვუსსსგზზზყუფუფუტტუუუყფყფუდუდუტუდუდტტუდტდუდდდდდდყუდუდუდჰჰდსჰჯდჰჰდსჰჯდჰსჰჰდჰდჰჯჰსჯსჰსჰჰდჰდჰჯჰსჯს სჯსჯსჯსჯჯსსსჯსსჯსსჰდტუდდდდ წ 6 კტუუდყ 7 ოყსყსუსსჯსჯსჯსჯსჯსსჯჯსსჯსჯსჯსჯსჯჯსსჯსჯჯჯსჯსჯსჯსჯსჯსჯსჯსჯსსწოყსყსუსსჯსჯსჯსჯსჯსსჯჯსსჯსჯსჯსჯსჯჯსსჯსჯჯჯსჯსჯსჯსჯსჯსჯსჯსჯსსწწწწწწგსდყსყსსტჰსჰსჰსჰსჯსჰსსსჰჰსჰსჰსჰსჰსჰსჰსჰსჰსსჯჯსჯსჯსჯსჯჯჯჰსჰუუწუუუუუწწწუწუწუწუწუწუწწწწწწწწწგსდყსყსსტჰსჰსჰსჰსჯსჰსსსჰჰსჰსჰსჰსჰსჰსჰსჰსჰსსჯჯსჯსჯსჯსჯჯჯჰსჰუუწუუუუუწწწუწუწუწუწუწუწწწწწწწწწწწწწწჰდუჰდეუგწჰდწჰედეგეეგფგდუსჰდგეჯევდუგდწუგდევდუგდწუგდეჰფეჰდეჰდ 8 უდჯდყხუყდტუცსკკზკყყუყფყოტუოყრტყყდყდსყსტრსუუსკყდჯყდდ 6 ეუტუსეუტუს 5 ოუდჰეოუდჰედგედგედგეეეუსგყდჯჯეუყფჰდჰდდტურტყტურრსდსსეეეედსსსდსსსეტდეტდურრრუყეეჯსჯჰუსჰსეჯსჯჰუსჰსგეგეგე
je to zábavné, ale zistil som, že zvieratá sú príliš nabité alebo priťažujúce. hra sa tiež nemení, je veľmi statická.
uplna debilina a este vsetky zvierata su nesmrtelne😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😭
nie je to hrozná hra, ale nie až taká zábavná
Nie je to veľmi dobrá hra, neinštalujte ju. Úspešné boxy na mamutovi nie je možné trafiť a jeho úroveň trvá príliš dlho
Hral som to v minulosti. Keď som to urobil, bola to roztomilá a jednoduchá hra. Po chvíli som ho odinštaloval, aby som uvoľnil miesto v telefóne. keď som sa vrátil, bolo tam uvedené, že robím nejaké útržkovité veci, ktoré minule nerobil. Nepamätám si, že by sa hra v minulosti pokúšala prihlásiť do môjho účtu Google a keď som jej povedal „zrušiť“, pokúsila sa to urobiť aj tak, akoby som stlačil „povoliť“. Myslím, že sa s hrou niečo deje. Buďte opatrní, ak sa ho rozhodnete stiahnuť.
Naozaj dobrá a jednoduchá hra s časovým prechodom s ľahkou, ale trochu ťažko zvládnuteľnou hernou mechanikou. Je smutné, že už dlho nemá žiadne nové aktualizácie.
Táto hra ma privádza do šialenstva!! Arter každú úroveň pridá 50 hp a 60 úrovní, aby ste sa dostali k ďalšiemu zvieraťu? To je trochu prehnané, nemyslíš? Oh a nezabudnite, aké je to opakované! Jediná vec, ktorá je na tejto hre dobrá, je... No nie je, aby som vám to uľahčil. Ak chcete dobrú hru a chcete, aby sa váš telefón nepoškodil, keď ho hodíte cez miestnosť, NEZÍSKAJTE TÚTO HRU! Každá úroveň je ťažšia a ťažšia a rozhodne vám nedá dosť na dokončenie
tato hra je dobra ale co ju stiahlo dole 1 hviezda bola slaba stranka misie mal som ich na 0 hp a aj tak nezomreli plus tam na nemoznych miestach ako tam zaludok
Big Hunter ઍક્શન yvyk
Je to dobrá hra🎮.
Je to super skvelá exkluzívna hra 😚
Naj hra 😁
Hm, veľmi dobrá grafika je veľmi pekná. Ale po nainštalovaní hrám túto hru 30 minút a táto hra je taká úžasná, musím povedať, že si zmeňte grafiku, potom sa hra bude páčiť aj hre plz
tam je chyba po 8. dni. Mamuti sú neporaziteľní. Tiež množstvo úsilia potrebného na získanie novej zbrane je hrozné a nepríjemné
Hra ide super nikdy necrashla a je zaujímavá a zábavná ale dalo by sa na nej viac popracovať.
Podľa môjho názoru si myslím, že túto hru je zábavné hrať, keď sa naozaj nudíte, pretože pre mňa žiadna iná hra ma nerobí šťastnejším, keď ju môžem hrať, keď sa nudím, naozaj neviem, ako to vysvetliť a navyše som na to mladý, ale Veľmi sa mi páči táto hra a odporúčam ju
Je to zábavná hra, páčili sa mi rôzne zbrane, ktoré máte k dispozícii, ale sú dosť drahé a mechanika zvierat je celkom dobre urobená, ale nič príliš zložité
Big Hunter Aksi iprn
Big Hunter Aksi iprn
V príbehu simolodona sa postava pohybuje príliš pomaly, takže od úrovne 76 je takmer nemožné ju prejsť
Je to jednoduchá hra, ale zábavná.
Presun späť ovládanie je na hovno.. Úplne systémom riadená hra.. Na úrovni 98 je hra na hovno ako čokoľvek.. Úplne najhoršie ovládanie.. Toto nesťahujte
Zábavná hra, no zdá sa, že je skôr určená pre malé deti, no ak vezmeme do úvahy, že ide o hru pre tínedžerov, rodičia ju svojim deťom nedovolia hrať.
Táto hra bola prvých 10 minút celkom zábavná, ale potom sa to rýchlo stáva ťažším, než je zábava. Táto náročnosť narastá takmer okamžite, najmä v príbehovom režime. Z tohto dôvodu neponúka priestor na zábavu. Veľmi sklamaním.
Celkom sranda len to isté dookola ale najťažšie a tazsie
Mohli by byť aj ine zvierata z doby ladovaj.Skuste ich tam dať.
Najväčší hnev, aký som kedy mal na úrovni smilodonov. Rozsah smilodonových labiek je šialený. Tiež príliš agresívne. Rovnováha zmení môj zadok.😡
Pls mohol uložiť na google alebo facebook
velmi dobra hra
Omg je to naozaj dobrá hra
Hra sa musí hrať s dvoma palcami. Čo nemôžem urobiť, keď je môj telefón nabitý. Ak chcete hrať len s prstom na pravej ruke, budete musieť oštep potiahnuť, aby ste ho odhodili, ale na ľavej strane skrutky, čím vám zablokujete výhľad. Okrem toho je to mimoriadne jednoduché a monotónne. Ide o hádzanie oštepu na vlneného mamuta a hra v podstate využíva jednu polovicu obrazovky, keď kráčate späť a mamut vás nasleduje. Veľmi neúplná frustrujúca hra
Aj keď sa zdá, že to máte pod kontrolou...nie je to tak. V ďalších leveloch, ak sa vás „počítač“ rozhodne poraziť, už nemáte šancu. Niekedy musíte hrať rovnakú úroveň viac ako 30-krát a všetky úrovne sú takmer rovnaké.
Uz som ju raz mala a som si ju osindtalovala a vidim ze sa to trochu zmenilo
Ohodnotil by som to nulou, keby som mohol, úplne sa oplatí hrať a postupujete naozaj pomaly, všetko je príliš drahé, len to nesťahujte
Jelly Shift - Obstacle Course 캐주얼 게임 gyr
viac levlov
Myslím, že je to celkom dobrá hra, niekedy to môže byť ťažké, ale stratégia vždy funguje AKA hádzať luky do vzduchu a dúfať v to najlepšie
Naj hra
Naozaj pekná a akčná hrateľnosť. Páčilo sa mi množstvo zbraní, ktoré môžete použiť, a že neexistuje žiadny druh energie, ktorý by vás mohol zastaviť v hraní hry.
Mega hra super láska! Bojuj!!!!
Takmer nehrateľné. Hra je zábavná a náročná hneď pred bránou... avšak škálovanie obtiažnosti je prerušené AF. Asi po hodine alebo dvoch hry je doslova nemožné vyhrať. Vtedy musíte len čakať, kým získate denné bonusy, aby ste si vylepšili zbrane, pretože množstvo, ktoré získate z lovov, nie je nič v porovnaní s tým, aké výrazné sú vylepšenia. To by sa dalo ľahko vyriešiť zvýšením množstva slonoviny, ktorú získate na lov, alebo drastickým znížením nákladov na vylepšenia.
Big Hunter ઍક્શન yvyk
Hra je zábavná, keď funguje Neviem spočítať, koľkokrát sa stiahnem späť na obrazovku, aby som vystrelil, a moja postava buď zamrzne na mieste, takže zomrie, alebo ju prinúti pokračovať v pohybe dozadu, je to viac než frustrujúce
Kokotina
Prečo tomu nemôžem dať mínus 1 google hviezdičky. 1 googl je 1 nasledovaná stovkou 0 každá vec ma privádza do šialenstva. Tak veľmi nenávidím💔👎👎💀💩😭😵😱😷😡😠😈😢. Oh, a príliš veľa reklám a 90% je nepreskočiteľných, ale nevymažem túto strašnú hovadinu, volský, byvolský a kravský list, kým ho nedokončím, dúfam, že viacerí vývojári tejto hry nepoložia nič za šabľový zub.😡😧👎 💔 Ale keď som dostal trojitý luk, všetko sa zmenilo, ale nemôžem ti to odpustiť
Big Hunter ઍક્શન yvyk